Ingredienser
4 stk. Danpo Kyllingefrankfurter
ca. 1,5 kg små, nye kartofler
2 økologiske citroner
1 dl koldpresset rapsolie
salt og groft, knust peber
1 dl friske basilikumblade
ca. 100 g parmesan- eller granaost i flager
evt. grønne salatblade af fx hjertesalat
Tilberedning
Grill pølserne ved lav varme. Så sprækker de ikke så nemt. Du kan evt. skære 2-3 skrå snit på begge sider af pølserne inden du griller dem. De udvider sig lidt når de får varme og får på denne måde et pænt udseende uden at sprække ukontrolleret.
Grill også de halve citroner på skæreflade til de tager farve.
Vask og skrub kartoflerne grundigt og kog dem i letsaltet vand ca. 12 minutter. Hæld vandet fra og lad dem blive i gryden med låg på, mens du laver dressingen.
Skær de grillede citroner i mindre stykker og mas dem sammen med olien og smag til med salt og friskkværnet peber.
Vend dressingen i kartoflerne mens de er lune og vend med basilikum, evt. salat og parmesan lige inden servering.