Logo

Wok med kylling og nudler

4 portioner

Hurtig hverdagsret: smagfuld dansk kylling, farverige grøntsager og spicy sauce.

Ingredienser

Ca. 600 g kyllingebryst

2 spsk. sesamolie

1 broccoli, delt i buketter

2 rødløg, skåret i skiver

1 rød peberfrugt, strimlet

Ca. 250 g kinakål, strimlet (eller 150 g hvidkål, strimlet)

2 gulerødder, revet eller snittet

1 pakke søde ærter (ca. 50 g), delt

2-3 fed hvidløg, skåret i tynde strimler

1 tsk. rød karrypasta (eller karrypulver)

3 spsk. sojasauce

3 spsk. sød chilisauce

1 økologisk lime

Salt

2 pakker nudler

1 spsk. sesamfrø

Evt. frisk basilikum og/eller koriander

 

Tilberedning

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og hæld vandet fra. Skær kyllingebrystfileterne i tynde strimler. Varm en wok eller en stor stegepande op, tilsæt olie, og steg kyllingen i ca. 5-6 minutter. 

Tilsæt grøntsagerne – start med broccolien, og svits i ca. 2 minutter. Derefter tilsættes løg, peberfrugt, kinakål eller hvidkål, gulerødder og ærter. Slut af med hvidløg. Det hele svitses yderligere et par minutter.

Kom karrypasta, sojasauce og sød chilisauce i retten, og lad det simre i ca. 1 minut. Vend nudlerne i, og smag til med salt samt limesaft og fintrevet skal af lime. Drys til sidst med sesamfrø og evt. frisk basilikum og/eller koriander.

Wok med kylling og nudler