Julemedister med lun grønkålssalat, smørstegte æbler og honningristet nøddeknas
Ingredienser
500 g. Danpo kyllingemedister
2 æbler
8-10 blade frisk grønkål
1 spsk. flydende honning
1 dl. hasselnødder
4 stængler frisk timian
4 spsk. granatæblekerner
1 spsk. appelsinsaft
Salt og peber
Smør
Tilberedning
Steg medisteren i smør efter anvisning på pakken.
Skær æbler i både og grønkål i mindre stykker. Smelt honning på en pande og rist hasselnødder heri. Tag nødderne op og vend grønkålen hurtigt på panden ved middelvarme.
Smelt smør på en pande og steg æblebådene sammen med timian stænglerne ved svag varme ca. 7-8 minutter.
Bland grønkål med æblebåde, ristede hasselnødder, granatæblekerner, appelsinsaft, salt og peber.
Server kyllingemedisteren med den lune grønkålssalat samt rugbrød og grov sennep.