Logo

Salat med grillet kylling og fersken

4 portioner

Ingredienser

500 g Danpo kyllingefilet

Olie til pensling

Salt og peber

4 ferskner eller nektariner

150 g frisk mozzarella

2 spsk citronsaft eller vineddike

2 tsk. sød chilisauce 

4 spsk olivenolie

2 store håndfulde rucola salat

2 bundter frisk mynte

Peberblanding

 

Tilberedning

Pensel kyllingefileterne og grill dem ca. 5 minutter på hver side i god afstand til kullene. 

Halver fersknerne og fjern stenene. Grill fersknerne på skærefladen til der er grillstriber, og krydr med peber. Skær kyllingefileterne i skiver og fersknerne i både.

Riv eller skær mozzarellaosten i mindre stykker. Pisk citronsaft, chilisauce og olivenolie sammen og smag til med salt.

Læg kylling, fersken og mozzarella på et fad, drys godt med rucola samt mynteblade og hæld dressingen henover.

Krydr med peber og server med brød.

Salat med grillet kylling og fersken