Ingredienser
4 stk. Danpo Minutfilet/filet
100 g revet ost
Smør til stegning
Salt og peber
Karamelliseret løg
2-3 løg i strimler
2 spsk. frisk timian, finthakket
Smør
1 tsk. rørsukker
1 spsk. hvidvinseddike
Rodfrugter
500g blandede rodfrugter
Citronskald, timian og hvidløg
Tilberedning
Forvarm ovnen til 200°C. Bland løg med timian og steg det på en pande ved svag varme i smør, indtil de er bløde og begynder at få lidt farve. Tilsæt sukker og eddike og bring det i kog.
Vend rodfrugterne med olie, salt, peber, citronskal og hvidløg – bag dem møre i ca. 30 min. ved 180°C.
Krydr fileterne med salt og peber. Steg dem gyldne, max 1-2 min. ved høj varme på hver side. Læg fileterne i et ovnfast fad og top med løg og ost. Bages i midten af ovnen cirka 10 min., indtil kyllingen er gennemstegt og osten er gylden.
Tip: Server med en lækker dip til rodfrugterne