Logo

Kyllingehotter med kyllingerester, spidskål, gulerod og rødløg

2 portioner

Brug dine kyllingerester evt. plukket fra en hel kylling, eller rester du har til overs fra dagen før til, en lækker hotdog med lækre grøntsager.


Opskriften er udviklet af: Tutti_mad

Ingredienser

4 hotdogbrød
Rester af plukket kyllingekød
Syltede rødløg
1 lille rødløg i tern
1 revet gulerod
150 g fint snittet spidskål, gerne rød
2–3 spsk. real mayo/Hellmanns mayo
Barbecue sauce

 

TILBEREDNING

Bland rødløg, revet gulerod og spidskål sammen i en skål og vend mayo i.

Lun hotdogbrød efter anvisning på pakken.

Start med at komme kålsalat i brødene, så plukket kyllingekød og top med barbecue sauce og syltede rødløg.

 

Kyllingehotter med kyllingerester, spidskål, gulerod og rødløg