Ingredienser
Kylling:
2 stk. nem filet eller brystfilet
1 tsk. stødt spidskommen
1/2 tsk. hvidløgspulver
2 tsk. paprika
1/2 tsk. chili
1/2 tsk. oregano
Salt og peber
Lidt olie til stegning
Tortilla:
4 små majstortillas eller 2 store
75 g revet cheddar
Grøntsager:
1 lille dåse kidneybønner
1 stor håndfuld cherry tomater
1 rød og gul snackpeber
2 skoleagurker
2 forårsløg
1 majskolbe
Avocadocreme:
1 avocado
Limesaft
Salt og peber
2 spsk. cremefraiche
Koriander og mynte
TILBEREDNING
Skær fileterne i strimler. Kom alle krydderierne i en pose sammen med kyllingestrimlerne, ryst godt så de fordeles og lad dem marinere.
Drys tortillaerne med revet cheddar og gratiner dem i ovnen ved 180°C til osten er smeltet.
Skyl kidneybønnerne, halver tomaterne, skær snackpeber i tynde strimler, agurkerne i kvarte på langs og snit forårsløgene meget skråt.
Blancher majskolben og skær kernerne af. Bland majs, bønner og grøntsager og fordel dem på tortillaerne.
Mos avocadokødet med limesaft og smag til med salt og peber. Lynsteg kyllingestrimlerne 3-4 min. lige inden servering. Anret kødet oven på grøntsagerne og top med avocadocreme samt cremefraiche. Drys godt med krydderurter og server straks.
Tips:
Smag evt. avocadocremen til med chili, hvis du gerne vil have lidt ekstra smæk på.
Du kan også bruge brystfilet i stedet for Nem Filet. Bank blot brystfileten flad med en kødhammer så den ca. er 7 mm tyk.