Her kan du se klimaaftrykket på tværs af diverse kødtyper og fødevarer. Bemærk, at alle nedenstående tal er fra Den Store Klimadatabase og dermed sammenlignelige - de kan derimod ikke sammenlignes med tal fra Carbon Trust på Danpo Foodservice, eftersom beregningerne er forskellige.
Kyllingekød*
Kyllingelår: 1,88 kg CO2e/ pr. kg
Hel kylling: 3,27 kg CO2e/ pr. kg
Kyllingebryst: 5,20 kg CO2e/ pr. kg
Hakket kylling: 5,71 kg CO2e/ pr. kg
Oksekød*
Hakket oksekød 10-15% fedt: 48,04 kg CO2e/pr. kg
Oksekød kebab: 53,92 kg CO2e/pr. kg
Okseculotte: 67,82 kg CO2e/pr. kg
Oksemørbrad: 227,85 kg CO2e/pr. kg
Grisekød*
Pulled pork: 4,52 kg CO2e/pr. kg
Skinke: 4,64 kg CO2e/pr. kg
Pepperoni: 5,70 kg/CO2e pr. Kg
Bacon, stegetykke: 6,43 kg CO2e/pr. kg
Fisk og skaldyr*
Laks: 2,09 kg/CO2e pr. Kg
Rødspætte: 2,81 kg CO2e/pr. kg
Tun: 3,10 kg CO2e/pr. kg
Rejer: 8,40 kg CO2e/pr. kg
Mejeriprodukter*
Minimælk: 0,41 kg CO2e/pr. kg
Piskefløde 38%: 1,73 kg CO2e/pr. kg
Smør: 3,30 kg CO2e/pr. kg
Danbo ost, 45+: 5,41 kg CO2e/pr. kg
Frugt og grøntsager*
Agurk: 0,43 kg CO2e/pr. kg
Broccoli: 0,63 kg CO2e/pr. kg
Banan: 0,85 kg CO2e/pr. kg
Avocado: 1,22 kg CO2e/pr. kg
Brød og kornprodukter*
Burgerbolle: 1,16 kg CO2e/pr. kg
Pasta: 2,05 kg CO2e/pr. kg
Kage: 2,32 kg CO2e/pr. kg
Ris, parboiled: 5,06 kg CO2e/pr. kg
Planteprodukter*
Veganske pølser, sojabaseret: 1,43 kg CO2e/pr. kg
Veganske schnitzler, sojabaseret: 1,87 kg CO2e/pr. kg
Veganske nuggets, sojabaseret: 1,95 kg CO2e/pr. kg
Falafel-fars: 2,06 kg CO2e/pr. kg
*Kilde: "CONCITO (2024): Den Store Klimadatabase, version 1.2"