Logo
Topbanner Danpo 1920X700px 72Ppi THCP

The Happy Chicken Project

Happy Chicken produkter er lavet af langsomt voksende velfærdskylling fra Danmark. Det er dermed dansk kvalitet og bedre danske dyrevelfærdsstandarder. Produkterne er produceret og pakket i Danmark, så der er sikret et ekstremt højt niveau af gennemsigtighed og fødevaresikkerhed.

The Happy Chicken Project er et brand under Danpo.

Happiness is for everyone - including chickens

Dansk velfærdskylling • Langsomt voksende • Dansk kvalitet • Opdrættet uden antibiotika • Har gynger • Bedre danske dyrevelfærdsstandarder • Produceret og pakket i Danmark

The Happy Chicken Project

Kylling smager godt. Happy Chicken smager endnu bedre. De lever et sundt liv med næringsrigt foder, masser af plads og mulighed for aktivering.

Vi opdrætter bedre kyllinger for et bedre liv. Bedre dyrevelfærd er noget, som vi arbejder for, da vi tror på, at det er det rigtige at gøre. I den forbindelse ønsker vi at hjælpe vores forbrugere med at tage et sundere, mere velsmagende og mere ansvarligt valg - både når de spiser ude, og når de køber take-away. Vi sørger for, at vores kyllinger er sunde og glade ved at give dem næringsrigt foder, masser af plads og adgang til aktiviteter, så de har noget at tage sig til. Kyllingerne får endda legetøj, eksempelvis gynger, som de kan underholde sig med.

Vi giver dem friheden til og muligheden for at udleve deres naturlige adfærd. Vi ønsker nemlig, at alle vores kyllinger skal være glade kyllinger.

VELFÆRDSKYLLINGER

  

Vores danske kyllinger er af langsomt voksende racer, der lever et liv med god dyrevelfærd.

Vores velfærdskyllinger lever et roligt og behageligt liv. De vokser op i rene og velkendte omgivelser. Kyllingerne har fri adgang til næringsrigt foder og rent vand døgnet rundt, så de vælger selv, hvornår de spiser og drikker.

Inde i stalden er der legetøj, som de kan underholde sig med. På den måde sikrer vi, at vi får glade kyllinger. Kyllingerne er af en langsomt voksende race, og de bliver opdrættet uden brug af antibiotika. De vokser i deres naturlige naturlige tempo, hvilket øger kyllingernes livskvalitet og gør dem stærkere og sundere.

Lille Kylling I Stald 640X426px 72Dpi

Produkter

Se det store udvalg af Happy Chicken produkter i vores Danpo Foodservice produktkatalog. 

Følg os på sociale medier

Gå ikke glip af spændende indhold på vores på sociale medier.

Instagram 640X426px 72Dpi

So many happy partners

Vores produkter sælges kun igennem vores Happy Partners - så kig forbi en af vores partnere og køb deres produkter med vores Happy Chicken i.

    Her er et udvalg af vores happy partners: