Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Lårsteak på køl - en antibiotikafri gourmet udskæring af velfærdskylling

Med vores nye lårsteak på køl har vi skabt en helt særlig udskæring, som giver signatur på menuen.

Vi har taget det smagfulde hele lår og udbenet det. Hermed står vi nu med det bedste tilbage - en stor steak med skind for mere smag, som nemt steget flot sprødt.

Et stykke kylling som er nemt at tilberede i køkkenet, og som ser flot ud på tallerkenen.

Rokkedahl lårsteak er ensbetydende med ANTIBIOTIKAFRI Dansk velfærdskylling. Det er kylling af en langsomtvoksende race, som klækkes i stalden for bedre dyrevelfærd. Så kan man med god samvittighed sætte mere kylling på menuen.

Vi er imod brug af antibiotika i kylling...

Derfor er vores klassiske lårsteak naturligvis ANTIBIOTIKAFRI Dansk kylling. - Læs mere om Rokkedahl og antibiotika

her
Opskrifter ...

Vores lårsteak kan bruges i et væld af retter til forskellige serveringer - kig her for inspiration ...

Lårsteak med skind