Logo
Lårsteak salat
Soedam_stemning.jpg
Brystfilet m. gulerødder og avokado bruschetta

Bedre dyrevelfærd på menuen – med kylling fra Rokkedahl

Rokkedahl Kylling rykker kort sagt spiseoplevelsen gastronomisk og giver signatur på din menu.

Har du lyst til at vide mere om en Rokkedahl kylling, kan du læse videre her på siden, eller i

denne brochure

Udbenet Lårsteak 1000 Px

NYHED - LÅRSTEAK

Med vores nye lårsteak på køl har vi skabt en helt særlig udskæring, som giver signatur på menuen.

 

Læs mere her
A_kyllinger_bred flere_1.jpg

Rokkedahl og Antibiotika

Vi går ikke ind for brugen af antibiotika!

Derfor er vores klassiske 1-hjertede kylling opdrættet helt uden brug af antibiotika

Læs mere her

Rokkedahl økologiske og fritgående kyllinger er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

Rokkedahl Kylling er til dig, der sætter pris på kvalitet og gerne vil betale ekstra for at sætte bedre dyrevelfærd på menuen. Dig, der vil vide, at kyllingerne har levet et godt liv og er af langsomt voksende racer. Dig, der vælger råvarer med hjertet og går op i dyrevelfærd og bæredygtighed på menuen. Kyllinger fra Rokkedahl hører hjemme i køkkener, der tager kvalitetsbevidste valg og gerne vil iscenesætte og videreformidle historien om Rokkedahl Dansk Kylling.


1 til 3 hjertelige hilsner fra Rokkedahl Kylling


En Rokkedahl Kylling bærer Fødevarestyrelsens Dyrevelfærdsmærke, der gør det endnu nemmere ”at vælge med hjertet” ved indkøb. Rokkedahl Kylling er indbegrebet af dansk kvalitet, nærhed og bedre dyrevelfærd.

Det er vi stolte af. For dig betyder det, at du med Rokkedahl Kylling på menuen kan løfte værdien af en fyldig måltidssalat eller en velsmagende hovedret.

845076 Underlaar_1000px.jpg

Find produkterne her

Rokkedahl er luftkølet kylling på køl og frost.

Det er Økologisk-, Fritgående og Dansk klassisk kylling, som fås i friske, ferske og hele kødfyldte gourmetversioner, hel og parteret.

Find dine Rokkedahl produkter her

Filet supreme (H)

Det bedste til de bedste

Dine gæster fortjener kun det bedste af det bedste, og det er præcis, hvad de får med en Økologisk- Fritgående eller Dansk klassisk kylling fra Rokkedahl.

Kød af særlig høj kvalitet værdsættes i hvert enkelt bid, og når du vælger en Rokkedahl Kylling, handler det om ”kvalitet fremfor kvantitet” for at undgå madspild.

20161031-_UJP1171.jpg

Hvorfor Rokkedahl kylling?

Rokkedahl Kylling er indbegrebet af kvalitet og bedre dyrevelfærd på menukortet, uanset om du vælger klassisk, økologisk eller fritgående.

De er alle langsomt voksende racer, der har levet et aktivt, godt og naturligt liv hvor de økologiske og fritgående kyllinger naturligvis har adgang til det fri. Vi gør vi os ekstra umage i alt, hvad vi gør for at skabe bedre dyrevelfærd.

Vores fritgående kyllinger klækker direkte i stalden

Rokkedahl Fritgående Dansk Kylling er den langsomt voksende og robuste race Ranger Gold. Den udklækkes direkte i stalden og vokser op hos den samme landmand. Det giver kyllingerne en rolig start på livet. Herefter lever den et fritgående liv i op til 63 dage - helt i pagt med naturen, så den kan boltre sig og rode i jorden, som den har lyst.

Adgang til naturen

Vores økologiske og fritgående kyllinger fra Rokkedahl er frie kyllinger, som har adgang til at gå ude, rode i jorden og vandre i græsset fra solopgang til solnedgang, - og det giver glade kyllinger.

De bestemmer selv, hvornår de vil spise og drikke, og om de vil være ude eller inde, og de kan de frit gå rundt i det grønne græs og udforske verden, og det naturlige liv betyder,at kyllingerne er i balance og fulde af velvære.

Langsomt voksende

Alle vores Rokkedahl kyllinger er langtvoksende racer, hvilket betyder, at kyllingerne vokser i et naturligt tempo.

Denne lange proces er både mere arbejds- og tidskrævende.

Det betyder så til gengæld, at vores kyllinger bliver både stærkere og sundere, får en fastere kødstruktur og meget mere smag, så det kun er det bedste kyllingekød der kan sættes på menuen.

Økologisk grovfoder

Økologiske kyllinger fra Rokkedahl får næringsrigt, økologisk grovfoder, som giver sunde og smagfulde kyllinger.

Landmanden strøer foder ud forskellige steder, så kyllingerne selv har mulighed for at finde deres mad.

Sammen med det økologiske foder, kan de spise alt det, de selv kan finde ude i naturen, og her kan de bla. finde insekter, urter og græs.

20161031-_UJP1261.jpg
20180624_071038.jpg
Soedam_stemning.jpg