Logo
Udbenet lårsteak med skind / frost

Udbenet lårsteak med skind / frost

100% kylling

Varenr. 843164 - Udbenet helt kyllingelår

Frost / halal / ukalibreret / løsfrosset

  • Stregkode - emballage :-
  • Stregkode - karton :-

plus Dansk kylling

plus Fri for antibiotika

plus Fri for antibiotika

plus Luftkølet kylling

plus Klimavenlig protein

plus Høj fødevaresikkerhed

plus Sporbarhed fra jord til bord

Ingredienser

Udbenede hele kyllingelår med skind.

Tilberedning

Pande: Brun lårsteaks i smør med skindet nedad i ca. 6 min. Skindet skal være sprødt. Ved og steg ca. 1 min. på kødsiden. Ovn ved 200°C (175°C varmluftsovn) Optøet: Fold lårsteaks ud og placer dem med skindet op i en gastrobakke. Steg ved varmluft i 180°C i ca. 25 minutter til kødet er gennemstegt.

Emballage

  • EmballagetypePose
  • Vægt / emballage2500 g
  • Emballage pr. karton2 stk.
  • Vægt pr. karton5 kg
  • Kartonner pr. palle56 stk.
  • Kartonner pr. lag8 stk.
  • Lag pr. palle7 stk.
  • Nettovægt pr. palle280 kg
  • Holdbarhed15 mdr

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi881 kJ /212 kcal
  • Fedt6 g
  • - heraf mættede fedtsyrer4,5 g
  • Kulhydrat<0,5 g
  • - heraf sukkerarter0 g
  • Protein17 g
  • Salt0,20 g