Dansk kylling
Fri for antibiotika
Luftkølet kylling
Klimavenlig kylling
Høj fødevaresikkerhed
Sporbarhed fra jord til bord
Kyllingekød, vand, kartoffelstivelse, stabilsatorer (E451, E452), gærekstrakt, dextrose, antioxidant (E301), maltodextrin, solsikkeolie, løg, krydderiekstrakt (peber), salt, kryddderier: (peber, oregano, paprika, spidskommen, cayennepeber, koriander, gurkemeje, hvidløg). Stegt i raps- og solsikkeolie.
Til 100 g færdigvare er der anvendt 105 g kyllingekød.
PandeOptøet: Ca. 8 min. Frosset: Ca. 10 min. Vendes jævnligt.
Ovn ved 200°C (175°C varmluftsovn)
Optøet: Ca 15 min.Frosset: Ca. 12 min.
Microovn:Optøet: Ca. 2 min. Frosset: Ca. 3-4 min.