Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Ovnstegt kyllingesteak med coleslaw, tomatsalsa og søde kartoffelstave (1)

10 portioner

Ingredienser

10 Lårsteak

Tomatsalsa

900 g flåede tomater

2-3 hakket løg

2-3 hakket hvidløgsfed

6 spsk. olivenolie

2-3 ts.k sukker

4-6 spsk. hvidvinseddike

3 tsk. spidskommen

2-3 ts.k chipotlepasta

5 spsk. hakket frisk koriander

Salt

Coleslaw

1,5 kg fint strimlet spidskål

4 dl. finthakket sukkerærter

4 revne gulerødder

Salt

Ca. 2 dl. mayonnaise

5 spsk. crème fraîche

Sort peber

2.3 tsk. groft spidskommen

5 spsk. fintskåret persille

Søde kartoffelstave

8-10 søde kartofler omkring 1,5 kg

Salt

5 spsk. kartoffelmel

Ca. 6 spsk. rapsolie

Salt og peber

3 spsk. olie til stegning

5 tsk anchochili-pulver

3 spsk. olie til stegning

 

Salt og krydr lårsteaks efter smag. Steg kyllingen på en pande i panden med skindet nedad, til skindet er sprødt - ca. 6 min. Vend og steg på kødsiden ca 1-2 min.

Tomat Salsa: Blend løg, hvidløg og olivenolie. Tilsæt krydderier, sukker og eddike. Hæld tomater i og kog det hele hurtigt op. Krydr med salt og hakket koriander. Serveres koldt eller varmt.

Coleslaw: Salt kål og gulerødderne let og pres væsken ud. Bland med mayonnaise og crème fraîche. Krydr med sort peber, spidskommen og persille.

Søde kartoffelstave: Skræl og skær kartoflerne i stave, og skyld dem i koldt vand. Krydr dem med kartoffelmel, salt, olie og læg dem i en gastrobakke, og bag dem i ovnen ved 200 °, indtil de er bløde i midten og sprøde på ydersiden. Salt om nødvendigt igen