Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Lårsteak med klassisk fransk Ratatouille

10 portioner

Ingredienser

10 Lårsteaks

Olivenolie til stegning

Ratatouille

2-3 gule løg, finthakket
5 fed hvidløg, finthakket
2-3 squash, ternet
4-5 røde pebre, ternet
2 aubergine, ternet
4-5 dl tomatjuice
5 spsk. tomatpuré
3 tsk. tørret timian
3 tsk. tørret estragon

Salt og krydr kyllingesteaken efter smag. 

Vælg en af nedenstående 3 stegemetoder. - Kyllingen er klar, saftig og bedst, når den har en kernetemperatur på 70°C.

Pande/Ovn: Steg kyllingen på en pande med skindet nedad i cirka 6 min. ved middelvarme. Skindet skal være sprødt. Vend og steg ca. 1 minut på kødsiden. Steg færdig ved 150°C varmluftsovn (175°C ved alm. varme) i ca. 15 minutter.

Pande: Steg kyllingen på en pande ved middelvarme i cirka 12 min.

Ovn: Steg ved i 175° varmluft (200° alm. varme) i cirka 20 min.

 

Ratatouille: Hæld olie i en gryde, og tilsæt alle grøntsagerne under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt tomatpure og rør godt rundt. Tilsæt tomatjuice og lad det simre i 5-10 minutter.  Tilsæt krydderier og lad det koge op, - smag til med salt og peber.

Server med skiveskårne kartofler - Velbekomme!