Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Lårsteak med bulgursalat

10 portioner

Ingredienser

10 Lårsteaks

Bulgursalat
Sort hvidløgspasta
Honning
Kogt bulgur
Agurk i tern
Tomater i tern
Hakket persille
Hakket estragon
Olivenolie
Frisk citronsaft
Fetaost i tern
Sorte oliven uden sten
Grillede syltede paprika
Baby spinat
Salt og peber

 

Salt og krydr kyllingesteaken efter smag. 

Vælg en af nedenstående 3 stegemetoder. - Kyllingen er klar, saftig og bedst, når den har en kernetemperatur på 70°C.

Pande/Ovn: Steg kyllingen på en pande med skindet nedad i cirka 6 min. ved middelvarme. Skindet skal være sprødt. Vend og steg ca. 1 minut på kødsiden. Steg færdig ved 150°C varmluftsovn (175°C ved alm. varme) i ca. 15 minutter.

Pande: Steg kyllingen på en pande ved middelvarme i cirka 12 min.

Ovn: Steg ved i 175° varmluft (200° alm. varme) i cirka 20 min.

Bulgursalat: Kog bulgur efter anvisning på pakken, og lad det køle af. Bland herefter sammen med alle ingredienserne.
Skær inden servering kyllingelårsteak ud i passende skiver og server med bulgursalat - Velbekomme!