Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingeruller med ris, karry-kokossauce og mynte

10 portioner

Ingredienser

10 Lårsteak

2-3 tsk. salt

8-10 ris

2 spsk. olie

2 spsk. gul karrypasta

2 spsk. karry

2 store løg

2-3 dåser kokosmælk

2-3 dl vand

5 tsk. maizena

3 store peberfrugt

250 g grønne ærter

1 tsk. salt

5 spsk. kokosmel

5 spsk. mynte

10 spsk. peanuts

 

Tilberedning

Læg sammenrullede lårsteaks i et fad og drys med salt. Steg dem i ovnen ca. 35 minutter ved 200°C.

Kog risene efter anvisning på emballagen.

Opvarm olien i en gryde og steg karrypasta og karry ca. 1 minut. Skær løg i små tern og steg det med ca. 1 minut. Tilsæt kokosmælk og lad det koge op. Rør vand med maizena og tilsæt blandingen, når saucen koger. Kog igennem under omrøring til sovsen er tyknet lidt. Skær peberfrugt i tern og tilsæt ærter samt peberfrugt til saucen. Smag til med salt.

Server lårsteaks med kogte ris og karry-kokossauce og drys med kokosmel, mynte og peanuts.

Tip: Er der er ris og lidt kylling i overskud? Det kan nemt trylles om til en lækker reste-ret til menuen dagen efter!

Steg risene på panden i lidt olie sammen med gulerod i skiver, løg i tern og ærter.

Tilsæt sammenpiskede æg og steg dem med. Skær kyllingeresterne i mindre stykker og varm det med i risretten et par minutter inden servering! Dryp evt. med soyasauce eller fishsauce, og drys med friske krydderurter eller finthakket rød chili for at få lidt ekstra smag ind i reste-retten.