Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Clubsandwich med lårsteak og grov sennep

10 portioner

Ingredienser

10 Lårsteaks

Træspyd

500g skårede tomater

100g skåret rødløg

300g skårede agurker

300g romainesalat

Salt og peber

10 skiver toastbrød

2 del mayonnaise,

10 skiver bacon

 

Salt og krydr kyllingesteaken efter smag. 

Vælg en af nedenstående 3 stegemetoder. - Kyllingen er klar, saftig og bedst, når den har en kernetemperatur på 70°C.

Pande/Ovn: Steg kyllingen på en pande med skindet nedad i cirka 6 min. ved middelvarme. Skindet skal være sprødt. Vend og steg ca. 1 minut på kødsiden. Steg færdig ved 150°C varmluftsovn (175°C ved alm. varme) i ca. 15 minutter.

Pande: Steg kyllingen på en pande ved middelvarme i cirka 12 min.

Ovn: Steg ved i 175° varmluft (200° alm. varme) i cirka 20 min.

Skær lårsteak i passende skiver. Rist toastbrød, steg bacon og bland mayonnaise med Dijon sennep, smag til med salt og peber

Skyld grøntsagerne og skær i passende skiver.

Smør toastbrød med dressing og saml burgeren med lårsteak og grøntsager.

Skær sandwichen diagonal og sæt en pind igennem for at holde den sammen.

Server med pommes frites eller ovnbagte rodfrugter.

- Velbekomme!