Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Citronstegt kyllingelårsteak med bønnesalat

10 portioner

Ingredienser

10 Lårsteak
Olie til stegning
Ristet skal af 2 citroner

Bønnesalat:
300 g haricot verts
300 g voksbønner
300 g skåret bønner
150 g bønner
150 g sukkerærter
Tahinidressing:
10 spsk. tahini
1-1½ dl olivenolie
2-3 revet hvidløgsfed
2-3 spsk. granatæblesirup
4-6 spsk. citronsaft
Salt & peber
Vand til fortynding
5 spsk. citronsaft
5 hakkede hvidløgsfed
9-12 spsk. olivenolie

2-3 tsk tørret mynte
Sesamfrø

Salt og krydr lårsteaks efter smag, steg lårsteaks på en pande med skindet nedad i cirka 6 min. ved middelvarme. Skindet skal være sprødt. Vend og steg ca. 1 minut på kødsiden. Steg færdig ved 150°C varmluftsovn (175°C ved alm. varme) i ca. 15 minutter.

Bland hvidløg, citron og olivenolie, og læg det på toppen af lårsteaks i ovnen.

Bønnesalat: Kog bønner og ærter i letsaltet vand og lad dem afkøle i koldt vand.

Tahinidressing: Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt, peber. Tilføj evt. vand for rette konsistens.

Del bønner og ærter midt over og bland det hele sammen med tahinidressing. Læg det ud på et fad og top med frisk mynte og sesamfrø.

Skær inden lårsteaks ud i passende stykker, drys med ristet citronskal og server.