Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Citronstegt kyllingelårsteak med bønnesalat

10 portioner

Ingredienser

10 Lårsteak

Bønnesalat:
300 g haricot verts
300 g voksbønner
300 g skåret bønner
150 g bønner
150 g sukkerærter
Tahinidressing:
10 spsk. tahini
1-1½ dl olivenolie
2-3 tsk tørret mynte
2-3 revet hvidløgsfed
2-3 spsk. granatæblesirup
4-6 spsk. citronsaft
Salt & peber
Vand til fortynding
2-3 spsk. olie til stegning
Ristet skal af 2 citroner
5 spsk. citronsaft
5 hakkede hvidløgsfed
9-12 spsk. olivenolie

 

Salt og krydre lårsteaks efter smag, og steg dem på en pande med skindet nedad til skindet er sprødt. Vend og steg dem færdige med skindet opad i ovnen.

Bland hvidløg, citron og olivenolie, og læg det på toppen af lårsteaks i ovnen.

Bønnesalat: Kog bønnerne i letsaltet vand og lad dem afkøle i koldt vand.

Tahinidressing: Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt, peber. Tilføj evt. vand for rette konsistens.

Del bønnerne midt over og bland det hele sammen med tahinidressing. Læg det ud på et fad og top med frisk mynte og sesamfrø.