Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Hønsesalat med mango og ristet serano skinke

10 portioner

Ingredienser
1000 g kogt hønsekød
300 g mango frugt – skrællet og skåret i små tern
10 skiver seranoskinke
6 dl græsk yoghurt
2 spsk. æblecidereddike
1-2 spsk. karry
Salt og peber
8 skiver groft sandwichbrød
Frisk kørvel

Tilberedning
Rør græsk yoghurt sammen med æblecidereddike og smag til med karry, salt og peber. Vend dressingen sammen med mangotern og hønsekød. Lad gerne hønsesalaten trække 3-4 timer i køleskab - gerne natten over.
Seranoskinken lægges på et stykke bagepapir og bages i ovnen i 6-8 min. ved 170°C til det er gyldent og sprød. Lad skinkeskiverne afkøle.

Server hønsesalaten på groft sandwichbrød med de sprøde skiver seranoskinke og frisk kørvel.