KyllingeTips
Kylling er sundt, lækkert, nemt og så dufter det skønt!
-
Gør som italienerne og rul parma, salvie og mozarella ind i dine kyllingeruller før de steges.
-
BrunchKylling Dyp mundrette kyllingestykker i beignetdej før de dybsteges og serveres med fx en morgenmild chilisalsa og agurkestave anrettet i æblemost.
-
Gør kyllingen grovere og læg den i rugbrødssandwich fx sammen med en god mango og thai-tilsmagt dressing og snittet spidskål
-
Lad hakket kylling være proteinkilden i fars-baserede retter som fx frikadeller, krebinetter, ruller og gratiner – det kan spises af alle uanset kulturel baggrund.
-
Kylling i snor er godt, når kyllingen skal helsteges – det holder på form, saft og kraft!
-
Gourmet-grillkylling anno 2014 er fin at servere med safranaioli, avocadocreme og citronfritter.
-
Sæt kyllingekød på spyd med forskellige farver af grøntsager – det gør anretningen fingernem og gnavevenlig!
-
Slip duften af nystegt kylling løs i køkkenet – det giver god appetit og lyst til at spise!
-
Gør kyllingen grønnere ved at servere den i en grøn salat med fyld af grønne krydderurter, grillede squash og vend det hele i en god sauce-verde.
-
Tag kylling med ud på kantinens terrassegrill og husk at fortilberede større kyllingestykker, inden de får grillstreger.
-
Server Hot-Chicky-Dog som Fredags-HotDog ved at bruge brød, kylling, chiliketchup, coleslaw, sennep og agurkesalat.
-
Risotto-kylling er en klassiker på børnemenuen, og den er nem at spise for de små.
-
Kantine-kylling kan serveres i fad indkogt med kokos til fyldig kålsalat.
-
Sæt Wok med Kok på menuen og lynsteg mundrette stykker kylling sammen med farveflotte grøntsager og velkrydrede smagsnuancer.
-
Brug kylling som frokost-steak! Server den med grov pebersauce tilsmagt med sennep.
-
Vis omsorg og sæt tyggevenlighed på menuen ved at servere kyllingekarbonader med letstuvet sommergrønt!

Undgå madspild
I en tid, hvor der er fuld fokus på at mindske vores madspild, kan du opfatte en kyllingerest som en vigtig og køkkenøkonomisk ressource, der næste dag kan bruges i en ny sammenhæng og spiseoplevelse.
Brug resten fx som fyld i en salat, i en tærte, som topping på en pizz, i en stuvning, i sandwich eller som base i en god og fyldig suppe.
