Logo
O5A5540
O5A5613
O5A5551
O5A5667

Danpo kylling = 100% dansk kødkvalitet

Når du serverer kylling fra Danpo, kan du samtidig fortælle dine kunder, at der er tale om 100% Dansk madglæde.

Vi skilter med danskheden, fordi vi ved, at der er mange køkkener, der går ind for nærhedsprincippet, og ikke mindst har en holdning til dansk kvalitet.

Vi har 85 landmænd med gårde på Fyn og i Jylland, og de sørger for at kyllinger fra Danpo sikres en god opvækst på nærende foderblandinger uden brug af vækstfremmere.

Vores landmænd sørger hver dag for, at kyllingerne har det godt under opvæksten. De har fri adgang til foder og drikkelse, og går frit rundt i stalde med frisk strøelse.

Vi samarbejder med Dyrenes Beskyttelse om kontrol af dyrevelfærd, og har dyrevelfærd højt på dagsordenen som en del af koncernens filosofi om at tage ansvar i alle led fra jord til køkkenbord.

Danske kyllinger ruges, udklækkes, opvokser og slagtes i Danmark – vi har eget kyllingeslagteri i Års, Himmerland – og det betyder, at vores kyllinger har en kort og ansvarsfuld  transporttid

Alle vores kyllinger slagtes håndværksfagligt og skånsomt efter godkendte halalprincipper og luftkøles efterfølgende, fordi det har afgørende betydning for velsmagen og giver ideel kødstruktur.

 

Madsen Poul Montgomery46

Viden om fødevaresikkerhed i kylling

Danmark er foregangsland, når det gælder hygiejnelovgivning og fødevaresikkerhed. Vi har et stærkt regelsæt om kontrolpunkter i alle led, præcis som du kender det fra dit køkkens egenkontrol med sporbarhed.

Hos os er reglerne kontrolleret i alle led fra æg til dit køkken. På den måde kender vi hele kyllingens historie.

Vi er EFSIS–certificeret, hvilket betyder, at vi efterlever alle krav i BRC-standarden, når det handler om HACCP systematik, sporbarhed, kvalitetsledelse, fabrikskrav, produktkontrol, proceskontrol og auditeringer. På den måde er dansk kylling gennem tiderne blevet det fødevaresikre valg.

Læs mere her

Dansk kylling er garanteret fri for Salmonella!

O5A5540
O5A5613
O5A5837
O5A5862