Logo
UnderlårLakridsBANNER.jpg
StegteKyllingeskiverNachosBANNER.jpg
StegteKyllingskiverBolleWrapCrossiantBANNER.jpg

KyllingeGuiden tilberedning, tid og temperatur

Få her en lille håndfuld gode råd til den perfekte tilberedning af kylling med fokus på tid og temperatur.

Det er let at tilberede kylling!

Du har faktisk kun brug for 2 ting! Et ur og et termometer! Så er du godt i gang! Men for at spisekvaliteten og madglæden kommer helt i top, holder du hovedet koldt og tjekker....

  • Om der er tale om kort – eller langtidsstegning

  • Om kyllingekødet er gennemstegt, dvs. klar i kødsaften og mindst 75°C i temperatur

  • Om du har tillagt varmholdningstid før og under servering

tips.png

5 ekstra plusser fra Danpo til dig

Kylling fra Danpo er

Halalslagtet og derfor køkkensmart at servere for kulturelt forskellige kunder.

100% Dansk kylling

Fødevaresikkert valg – nul salmonella og fuld sporbarhed i alle led.

Luftkølet

Nøglehulsmærket bredde i sortiment med naturligt match til kostpolitik og sundhedsprofiler i køkkener med mindre og bedre fedt på dagsorden.

Tidsfaktoren er en god pejling ved tilberedning af kylling, og det er altid udskæringen, der afgør tilberedningstiden.

Bliv KlokkeKlar med Danpo Kylling.