Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Smagen af Bedre dyrevelfærd – med Gårdkylling fra DE DANSKE FAMILIEGÅRDE

Gårdkylling er velfærdskyllinger af den gyldne og brune langsomt voksende race Ranger Gold, som er udklækket direkte i stalden og selv hopper ud af ægget.

Vores gårdkylling er en velfærdskylling ...

... og så er den vokset op uden brug af antibiotika. Findes i ferske og og frosne køkkenklare versioner, hel og parteret.

Se mulighederne her
gastronomisk fornuftigt prisleje...

Til det professionelle køkken, der tager ansvar og har respekt for, at bedre dyrevelfærd, mere bevægelsesfrihed, længere levetid og god plads er den naturlige vej til bedre råvarer.

Glæden ved saft og kraft?

Smagsresultatet på tallerkenen taler sit helt eget tydelige sprog. For velfærden smager virkelig igennem. Tag den skarpe trancherkniv frem, for her taler vi om glæden ved saft og kraft i både kød- og knoglestruktur!

Kyllingerne er opdrættet med omhu

.. gennem tre velfærdsprincipper på en af vores 10 lokale familiegårde i Jylland og på Fyn, hvor målsætningen med kyllingerne er ganske ambitiøs - bedre dyrevelfærd nu - og for fremtiden! 

Gårdkylling er udklækket og opdrættet på samme gård. Her får den robuste og langsomt voksende race Ranger Gold 30% længere levetid sammenlignet med konventionel opdrættet kylling.

Kun eksklusivt udvalgte landmænd – i Jylland og på Fyn opdrætter vores velfærds Gårdkylling efter de tre velfærdsprincipper:

- LANGSOMT VOKSENDE RACE

- UDKLÆKKET OG OPVOKSET PÅ SAMME GÅRD

- IKKE BEHANDLET MED ANTIBIOTIKA*

 

* Ikke behandlet med receptpligtig antibiotika. Der anvendes et fodertilsætningsstof (coccidiostatika) for at undgå tarmproblemer hos kyllingen forårsaget af parasitter.

Langsomt voksende

Vores Gårdkylling er af den langsomt voksende race Ranger Gold, og det er lige med naturlig vækst.

Det betyder, at kyllingen vokser i et naturligt tempo, med ca 30% længere levetid en en konventionel kylling .

Den lange proces er både mere arbejds- og tidskrævende, men til gengæld gør den, at vores kyllinger bliver både stærkere og sundere, får en fastere kødstruktur og meget mere smag.

Det er god dyrevelfærd.

Klækning i stald

Vores gårdkyllinger bor på den samme danske gård hele deres liv. Her bliver de både udklækket og opdrættet. Dermed lærer de mennesker og omgivelser at kende, lige fra de er små.

Som gårdkyllinger lever de et behageligt og roligt staldliv med højt til loftet og med fri adgang til grovfoder og frisk vand.

Kyllingerne har altid tør strøelse, så de kan følge deres instinkter ved at skrabe i jorden.

Lyset i stalden følger deres naturlige døgnrytme, hvilket giver den enkelte kylling ro og tryghed.

Nej tak til antibiotika

De sikre rammer og rene forhold, som vores kyllinger lever i gør, at de ikke behøver behandling med antibiotika.

Kyllingerne har altid ren strøelse, en behagelig temperatur og et lysniveau, der passer til deres naturlige døgnrytme.

Det resulterer i et afslappet miljø, hvor den enkelte kylling har både ro og overskud.

Disse trygge og sikre rammer giver gårdkyllingerne så godt et helbred, at de ikke behandles med antibiotika.