Logo
Nuggets_filet Danpobanner.jpg
Taerte hakket_Danpobanner.jpg
Filet i glas_Danpobanner.jpg
BBQfiletMperlebygsalatBANNER.jpg
Hel kylling L.jpg

På køl, frost eller køkkenklart 

du får glæde af kyllingekødets fleksibilitet og smagspopulære spændvidde. Det er kort sagt vores full-serviceserie af ferske, frosne og tilberedte kyllingevariationer.

Find vores produkter her

Kyllingelårfilet med forårsgrønsager, parmesancreme og friske krydderurter

Masser af inspiration

Kylling er hurtig at gå til i køkkenet. Det eneste der skal tages stilling til er, om det skal være kylling i hel rotisseri-version, udskåret og portioneret, med eller uden skind, kryddersat, fersk eller køkkenklar og velstegt.

Find inspiration her

_F5A8435.jpg

Danpo kylling

Det er 100% smagfuld dansk kvalitet – præcis som dine kunder og gæster kender og ka´li´det på den gaffel- og fingervenlige menumåde.

O5A5837

Fri os for antibiotika

Vores kyllinger er opdrættet uden brug af antibiotika; derfor har du med Danpo Foodservice en reel mulighed for at være med til at mindske forbruget af antibiotika. 

Læs mere her
Rpet Danpo Uden Lage Kvadrat

Klimavenlig kylling

Vi vil gerne være klimavenlige, - vil dit køkken også det? Vi har derfor gjort noget ved det og udskiftet vores plasticbakker til genanvendelige bakke

Læs mere her
_F5A8905.jpg

Danpo er konventionel kylling i alle gastronomiske afskygninger

Danpo kylling er af racen Ross308 og kommer fra fynske og jyske landmænd.
Hos landmændene vokser kyllingerne op i trygge og stressfrie omgivelser med fri adgang til rent vand og næringsfyldige foderblandinger af bl.a. raps, hvede og majs.

De går frit rundt i strøelse i tørre og lune stalde og har mere plads end krævet af EU.

Landmanden prioriterer deres trivsel højt og tilser flere gange om dagen at kyllingerne har det godt.

DANPO sortimentet er til det prisbevidste køkken, der har en holdning til at servere dansk, luftkølet og salmonellafri kylling. Ikke kun fordi det er den mest klimavenlige animalske protein, men også fordi det lever op til køkkenkrav om halalslagtning, høj fødevaresikkerhed med sporbarhed i alle led fra mark til måltid.