Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Smagen af dansk kvalitet – med kylling fra Danpo

På køl, frost eller køkkenklart ...

du får glæde af kyllingekødets fleksibilitet og smagspopulære spændvidde. Det er kort sagt vores full-serviceserie af ferske, frosne og tilberedte kyllingevariationer.

Find vores produkter her
Masser af inspiration...

Kylling er hurtig at gå til i køkkenet. Det eneste der skal tages stilling til er, om det skal være kylling i hel rotisseri-version, udskåret og portioneret, med eller uden skind, kryddersat, fersk eller køkkenklar og velstegt.

find inspiration her
Danpo kylling ...

Det er 100% smagfuld dansk kvalitet – præcis som dine kunder og gæster kender og ka´li´det på den gaffel- og fingervenlige menumåde.

Fri os for antibiotika

Vores kyllinger er opdrættet uden brug af antibiotika; derfor har du med Danpo Foodservice en reel mulighed for at være med til at mindske forbruget af antibiotika ...

læs mere

Klimavenlig
kylling

Vi vil gerne være klimavenlige, - vil dit køkken også det ? ... vi har derfor gjort noget ved det og udskiftet vores plasticbakker til genanvendelige bakker ..

læs mere

Danpo er konventionel kylling i alle gastronomiske afskygninger. ...

....Danpo kylling er af racen Ross308 og kommer fra fynske og jyske landmænd.
Hos landmændene vokser kyllingerne op i trygge og stressfrie omgivelser med fri adgang til rent vand og næringsfyldige foderblandinger af bl.a. raps, hvede og majs.

De går frit rundt i strøelse i tørre og lune stalde og har mere plads end krævet af EU.

Landmanden prioriterer deres trivsel højt og tilser flere gange om dagen at kyllingerne har det godt.

DANPO sortimentet er til det prisbevidste køkken, der har en holdning til at servere dansk, luftkølet og salmonellafri kylling. Ikke kun fordi det er den mest klimavenlige animalske protein, men også fordi det lever op til køkkenkrav om halalslagtning, høj fødevaresikkerhed med sporbarhed i alle led fra mark til måltid.