Logo

Kokospaneret Minutfilet og speltsalat m/bønner og krydrede grøntsager

4 portioner

Ingredienser

4 stk. Danpo Minutfilet

Hvedemel

1 æg

1 1/2 dl eller rasp

1 dl kokos, revet

Salt og peber

Smør og olie til stegning

3 dl. speltkerner 

1/2 chili, uden kerner- finthakket

2 fed hvidløg, revet

2 limefrugter, saft og citronskal

1 dåse sorte bønner (400 g)

200 g cherrytomater i både

1/2 agurk i tern

3 forårsløg i strimler

100 g sukkerærter i tern

1 dl frisk koriander, hakket 

 

Tilberedning

Kog speltkernerne efter anvisning på pakken. Lad det dryppe af i en sigte og hæld det i en stor skål. Tilsæt olie, chili, hvidløg, limeskal og saft og bland det hele godt sammen. Stil det på køl.

Inden servering skylles bønnerne og vendes i speltsalaten sammen med de resterende grøntsager og koriander. Krydr med salt og peber og bland det hele godt sammen.

Krydr minut fileterne, vend dem i mel, æg og til sidst i en blanding af rasp og kokos. Steg fileterne i smør og olie i 2-3 min. på hver side, indtil de er gyldenbrune. Serveres med speltsalat.

Super saftig og sprød filet som er færdig på ingen tid.

Kokospaneret Minutfilet og speltsalat m/bønner og krydrede grøntsager