4 portioner
Ingredienser
4- 8 stk Danpo hot wings
4 stk Danpo underlår
Salt
1 tsk kanel, kryddernelliker, ingefær og peber
Citrussalat
1 pose blandet salat (ca 400 g)
2 appelsiner
6 gule eller røde cherrytomater
1 lille rødløg
Dip:
2 stk ristede røde paprika
1-2 fed hvidløg
1-2 spsk olie
Salt og peber
Tilberedning
Bland krydderierne og drys det ud over kyllingestykkerne. Steg vingerne og lårene i ovnen ved 225º C, i 30-35 min. - Lårene skal evt. have lidt længere end vingerne.
Skyld salaten. Skræl appelsinerne og skær dem samt cherrytomaterne, rødløg og salat i skiver. Bland det hele sammen til en salat.
Bland ingredienserne til dippen, og lad det stå og modne i køleskabet et stykke tid. Smag evt. til med krydderier hvis nødvendigt.
Server de julekrydrede kyllingestykker sammen med salat og dip.
Gó ide:Server med krydret vin og brød.