4 Portioner
20 stk. Danpo BBQ minikøller
Speltsalat
250 g speltkerner ukogte
250 g grønkål, grofthakket
125 g rødløg i tynde både
50 g soltørrede tranebær
150 g feta i brudstykker
Dressing
1½ spsk. grovkornet sennep
2 spsk. honning
0,25 dl. lys balsamico eddike
0,75 dl. oliven olie
Salt og frisk kværnet peber
Tilbehør
Groft brød
Tilberedning
Tilbered minikøller efter anvisning på pakken.
Kog speltkerner efter anvisning og lad dem blive kolde.
Bland de øvrige ingredienser sammen til speltsalaten.
Pisk alle ingredienser sammen til dressingen og vend den i speltsalaten. – Pynt med revet citronskal.
Server lune minikøller med speltsalat og groft brød.
Gó ide: Minikøllen er rigtig god som en del af julebuffeten. Kødfuld og saftig.