4 personer
Ingredienser
400 g stegte Danpo kyllingestrimler
1 spsk. persille
1 spsk. purløg
1 spsk. dild
1 spsk. olivenolie
200 g. broccoli
100 g frisk spinat
100 g cherrytomater
200 g frosne ærter
1 dl. græsk yoghurt 10%
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. limesaft
½ -1 tsk. wasabi
4 spsk. græskarkerner
Salt
Brød
Tilberedning
Steg kyllingestrimler på panden. Hak persille, purløg og dild i små stykker. Bland krydderurter i olien og vend de stegte kyllingestrimler heri.
Del broccoli i meget små buketter, og skær stilken på skrå i meget tynde skiver. Blancher i letsaltet kogende vand i 1 minut og køl straks af i koldt vand. Lad det dryppe godt af i et dørslag.
Skær spinat i strimler og del tomater i halve.
Hæld de frosne ærter i en skål og dæk dem med kogende vand. Lad dem trække 5-7 minutter og hæld vandet fra. Blend ærter med græsk yoghurt, mayonnaise, limesaft, wasabi og smag til med salt.
Bland stegte kyllingestrimler med broccoli, græskarkerner, spinat, tomat, og anret i fine glas. Pynt med en skefuld cremet ærtedip og lidt friske krydderurter.
Server kyllingecocktailen med resten af ærtedippen og et stykke brød.