4 personer
Ingredienser
500 g. kyllingestrimler
1 tsk. stødt koriander
2 tsk. spidskommen
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. ingefær
2 tsk. karry
1 tsk. paprika
½-1 tsk. chili
1 tsk. salt
1 spsk. kokosolie
Majspandekager
200 g. majsmel
4 dl. mælk
6 æg
2 spsk. olie
1 tsk. salt
Raita dressing
2 dl græsk yoghurt
1 spsk. frisk koriander
1 spsk. frisk mynte
200 g. agurk
Salt og peber
Salat
½ rødt spidskål
2 avocadoer
Friske krydderurter f.eks. koriander og bredbladet persille
1 lime
Tilberedning
Bland alle krydderierne sammen. Opvarm kokosolien i en pande og steg krydderierne i olien i ½ minut inden kyllingestrimlerne tilsættes og steges med, til de er gennemstegte, ca. 5-6 minutter ved middel varme.
Pisk majsmel med mælk, æg, olie og salt til dejen er glat og uden klumper. Bag pandekagerne - evt. i lidt fedtstof – på en pande.
Hak koriander og mynte og rør det i yoghurten. Flæk agurken på langs og fjern kernerne ved at skrabe på langs med en teske. Hak agurken og rør det i yoghurten. Smag til med salt og peber og lad dressingen trække mindst ½ time i køleskabet inden servering.
Snit den røde spidskål meget fint, del avocado og lime i tynde både.
Server majspandekagerne med krydrede kyllingestrimler, rød spidskål, avocado, krydderurter og lime, samt raita dressing.
Gó ide: Der kan naturligvis også bruges kyllingefilet eller inderfilet i clubsandwich - og så blot strimle og krydre dem.