4 personer
Ingredienser
600 g. kyllingekebab
12 skiver groft sandwichbrød
8 skiver parmaskinke
8 store salatblade
4 store tomater skåret i skiver
1 agurk skåret i skiver
Krydder-mayo
1 pasteuriseret æggeblomme
3 spsk. smagsneutral olie
½ tsk. dijon sennep
½ tsk. hvidvinseddike
1 knivspids chili
1 lille fed knust hvidløg
Salt, peber
Sprøde kartofler
400 g små kartofler, vasket og skåret i skiver
1 spsk. olie
1 - 2 spsk. barbecue sauce
½-1 tsk. salt
Tilberedning
Bred parmaskinken ud på bagepapir og rist den sprød i ovnen ca. 5-7 minutter ved 200ºC.
Rist brødet i ovnen eller på en brødrister. Brug 3 skiver brød pr sandwich og fordel skiftevis salatblade, kyllingekebab, tomatskiver, agurkeskiver og sprød parmaskinke imellem brødskiverne. Del hver sandwich diagonalt, og hold den evt. samlet med pinde.
Læg den pasteuriserede æggeblomme i bunden af en høj, smal skål eller glas. Tilsæt sennep, eddike, chili, hvidløg, salt og peber. Hæld til sidst olien forsigtigt på, så den lægger sig ”ovenpå” de andre ingredienser. Blend nu med stavblender til massen bliver tyk, sammenhængende og cremet.
Vend kartoffelskiverne i olie og barbecue sauce og drys med salt. Bag kartoflerne i ovnen 30 – 35 minutter ved 200ºC til de er møre og sprøde.
Server Club sandwich med krydder-mayo og sprøde kartofler.
Gó ide: Du kan naturligvis også bruge en kyllingefilet eller inderfilet i din clubsandwich - og så blot strimle og krydre det.