4 personer
Ingredienser
800 g Danpo spareribs
2 tsk. paprika
1 tsk. stødt koriander
Salt og peber
Olie til pensling
Mexicansk salsa
1-2 dåser kidney bønner i saltlage
1 rødløg
2 røde chili uden kerner
2-3 avocado
1/4 dl. citronsaft
1/4 dl. olivenolie
1 bundt frisk koriander
Tilberedning
Krydr kyllingespareribs med en blanding af paprika, koriander, salt og peber. Grill spareribsene indirekte i ca. 30 minutter i en kuglegrill.
Skyl bønnerne i vand og sæt dem til afdrypning. Skær rødløg og chili i tynde strimler. Skær avocadokødet i grove tern og vend det straks i en marinade af citron og olivenolie.
Tilsæt de øvrige ingredienser, drys med koriander og smag til med salt og peber. Server salsaen til kødet sammen med lunt brød eller tortillas.
Spareribs kan selvfølgelig også tilberedes i ovnen ca. 25 min. ved 200°C