4 portioner
Ingredienser
4 panerede kyllingeburgere
4 store burgerboller
4 store tomater
2 stk. frisk mozzarella
2 små salatløg
4 store blade frissé salat
2 spsk. mayonnaise
1 dl syltede agurker i skiver
Ovnbagte fritter
600 g blandede rodfrugter i lange tynde stave (f.eks. pastinak og persillerod)
600 g kartofler i lange tynde stave
1 tsk. salt
1 spsk. olie
Tilberedning: Steg kyllingeburgerne i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 ºC.
Flæk burgerbollerne og rist dem i ovnen eller på brødrister.
Skær tomat, løg og mozzarella i skiver.
Smør bollerne med mayonnaise, og læg så salat, tomat, mozzarella, løg, bøffen, syltede agurker og slut af med låget.
Vend rodfrugt- og kartoffelstave med olie og krydr med salt. Bred dem ud på en bradepande i ét lag og bag dem i ovnen ved 200ºC i ca. 30 minutter. Vend godt rundt undervejs.
Server kyllingeburgers med ovnbagte fritter af rodfrugter og kartofler samt en god basilikumpesto.
Har du kylletter til overs så brug dem i madpakken, sandwichen eller salaten dagen efter.