Logo

Sprød kyllingeburger med tomat og mozzarella samt ovnbagte fritter

4 portioner

Ingredienser

4 panerede kyllingeburgere

4 store burgerboller

4 store tomater

2 stk. frisk mozzarella

2 små salatløg

4 store blade frissé salat

2 spsk. mayonnaise

1 dl syltede agurker i skiver

Ovnbagte fritter

600 g blandede rodfrugter i lange tynde stave (f.eks. pastinak og persillerod)

600 g kartofler i lange tynde stave

1 tsk. salt

1 spsk. olie

 

Tilberedning: Steg kyllingeburgerne i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 ºC. 

Flæk burgerbollerne og rist dem i ovnen eller på brødrister.

Skær tomat, løg og mozzarella i skiver.

Smør bollerne med mayonnaise, og læg så salat, tomat, mozzarella, løg, bøffen, syltede agurker og slut af med låget.

Vend rodfrugt- og kartoffelstave med olie og krydr med salt. Bred dem ud på en bradepande i ét lag og bag dem i ovnen ved 200ºC i ca. 30 minutter. Vend godt rundt undervejs.

Server kyllingeburgers med ovnbagte fritter af rodfrugter og kartofler samt en god basilikumpesto.

Sprød kyllingeburger med tomat og mozzarella samt ovnbagte fritter

Har du kylletter til overs så brug dem i madpakken, sandwichen eller salaten dagen efter.