4 portioner
Ingredienser
16 stk. kyllingepinde
Grøntsager
300 g. sukkerærter/slikærter
600 g. broccoli
500 g. cherrytomater
1 dl. vand
1 tsk. sesamolie (kan udelades)
1-2 tsk. fish sauce
1 tsk. soya sauce
600 g. kartofler
1 spsk. olie
Salt, peber
Tandoori dip
1½ dl. græsk yoghurt
½ tsk. salt
½-1 tsk. tandoori krydderi
Saft af ½ lime
Tilberedning
Tilbered kyllingepindene efter anvisning på emballagen.
Rens grønsagerne og skær broccoli i buketter. Hæld vandet i en tykbundet gryde og læg først broccoli i gryden, dernæst ærter og øverst cherrytomater. Læg låg på og tænd for gryden. Skru ned for varmen når det koger, og lad det simre et par minutter. Grønsagerne skal være sprøde. Hæld straks vandet fra, dryp sesamolie, fishsauce og soya sauce over grønsagerne og vend dem godt rundt.
Skyl kartoflerne grundigt og skær dem i mindre stykker. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, dryp med olie, og drys salt og peber på. Bag kartoflerne i ovnen ca. 35-45 minutter ved 200ºC
Rør græsk yoghurt med salt, tandoori krydderi og limesaft og lad dippen trække lidt inden servering.
Server de sprøde kyllingepinde med asiatisk inspireret grønt, ovnbagte kartofler og tandoori dip.
Har du kyllingepinde til overs så brug dem i madpakken, sandwichen eller salaten dagen efter.