4 portioner
Ingredienser
8 stk. kylletter
Rissalat
4 dl.ris
2 stængler bladselleri
2 store gulerødder
4 grønne asparges
1 salatløg
1 peberfrugt
Bredbladet persille til pynt
Marinade
1 spsk. olie
½ spsk. citronsaft
½ spsk. flydende honning
Salt, peber
Tilberedning:
Kog risen efter anvisning på emballagen og lad den køle af.
Rens grønsagerne og skær bladselleri, asparges og salatløg i tynde skiver. Riv gulerødderne groft og skær peberfrugten i mindre stykker. Skyl persillen og pluk den i mindre stykker.
Bland marinaden af olie, citronsaft og honning, og smag til med lidt salt og peber.
Når risen er afkølet, røres den løs med en gaffel og blandes med grønsagerne. Til sidst hældes marinaden over og salaten blandes godt.
Steg kylletterne i ovnen ved 200°C (175°C varmluftsovn) hvis de er optøet ca. 25 minutter eller direkte fra frost ca. 30 minutter.
Server kylletterne med rissalat og et godt brød.
Har du kylletter til overs så brug dem i madpakken, sandwichen eller salaten dagen efter.