Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Gurkemeje & ingefær marinade

Ingredienser:

1 dl. olivenolie

½ dl. æblecidereddike

1 spsk. honning

1 spsk. fintrevet frisk gurkemeje

1 spsk. fintrevet frisk ingefær

1 fed presset hvidløg

2 tsk. salt

½ tsk. friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde:  

Rør olivenolie med æblecidereddike og honning og tilsæt gurkemeje, ingefær og hvidløg. Rør marinaden godt sammen og tilsæt salt og peber

Marinaden passer til 4-500 g kylling. Hæld marinaden i en frostpose og tilsæt kyllingen. Pres luften ud af posen og luk den godt til. Lad kyllingen marinere i køleskabet mindst ½ time og gerne 2-3 timer, inden den grilles.

 

OBS: Frisk gurkemeje farver meget, så brug evt. handsker og vær opmærksom på, om der ligger et par dråber på køkkenbordet.