Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Balsamico & rosmarin marinade

Ingredienser:

1 dl. olivenolie

¾ dl. balsamico

¾ dl. soya sauce

½ dl. Worcestershire sauce

¼ dl. citronsaft

1 ½ dl. brun farin

2 tsk. tørret rosmarin

2 spsk. Dijon sennep

2 tsk. salt

1 tsk. sort peber

2 tsk. hvidløgspulver

Fremgangsmåde:  

Rør alle ingredienserne godt sammen.

Marinaden passer til 4-500 g kylling. Hæld halvdelen af marinaden i en frostpose og tilsæt kyllingen. Pres luften ud af posen og luk den godt til. Lad kyllingen marinere i køleskabet mindst 4 timer, gerne mere.

Brug den anden halvdel af marinaden til at pensle kyllingen undervejs, mens den grilles.