4 personer
Ingredienser
1 hel kylling
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Ca. 500 g cherrytomater (gerne både gule og røde)
2 røde snackpebre
2 løg
1 squash
1/2 aubergine
2 spsk. timian
1 tsk. rosmarin
Tilbehør: Godt brød
Tilberedning
Tænd for ovnen og sæt den på 190° (varmluft).
Skær kyllingen i stykker. Pensl kyllingestykkerne med olie og drys med salt og peber.
Kyllingen kan også tilberedes hel.
Skær tomater i halve, snackpebre i ringe, løg i både og squash og aubergine i tern.
Vend alt med lidt olivenolie, salt, peber, timian og rosmarin.
Kom det i bakken med kyllingen. Sørg for at kyllingen eller kyllingestykkerne ligger øverst.
Sæt bakken i ovnen på en rist og steg det hele i 40 minutter.
Server med godt brød.
Server det hele i bakken - det sparer opvasken!!