4 personer
Ingredienser
1 hel kylling
Salt og friskkværnet peber
Ca. 400 g rå, skrællede rødbeder
ca. 400 g skrællet selleriknold
250 g rosenkål
Lidt smør eller olie til stegning
1 stykke frisk peberrod
Tilberedning
Tænd for ovnen og sæt den på 190° (varmluft).
Skær kyllingen i stykker. Krydr kyllingestykkerne med salt og peber.
Kyllingen kan også tilberedes hel.
Skræl rødbeder og selleri og skær dem i tern. Pil de yderste blade af rosenålene og del dem i halve.
Rist rosenkål og selleri i fedtstof på en pande til de tager farve. Kom dem over i bakken til kyllingen. Rist rødbedetern på panden og kom også dem i bakken.
Sæt bakken i ovnen på en rist og steg det hele i 40 minutter.
Server med friskhøvlet peberrod.
Gó ide: Stil bakken med grøntsager ud på kugle eller gas grillen og lad det stege i 40 minutter.