4 personer
Ingredienser
1 hel kylling
Salt og friskkværnet peber
3 spsk. paprika
3-4 gulerødder
1 persillerod
1/4 selleri eller 1 pastinak
2 løg i både
1 dåse hakkede tomater (gerne med krydderier)
1,5 dl madlavningsfløde
Tilbehør:
Kogte ris og grøn salat
Tilberedning
Tænd for ovnen og sæt den på 200° (varmluft).
Skær kyllingen i stykker, eller tilbered den hel.
Drys eller gnid kyllingen eller kyllingestykkerne med salt, peber og paprika og læg dem i bakken sammen med rodfrugter skåret i mindre stykker og løg. Sørg for at kyllingen eller kyllingestykkerne ligger øverst. Sæt bakken i ovnen på en rist og steg i 30 minutter.
Tilsæt hakkede tomater og fløde og sæt bakken i ovnen i yderligere 20 minutter. Kog i mellemtiden risen.
Server med de kogte ris og en lækker grøn salat.
Gó ide: For optimal smag til rodfrugterne så læg kyllingestykkerne øverst.