4 Portioner
8-10 stk. Danpo kyllingeunderlår
Salt og kværnet peber
Halve bagte æbler
2,5 stk flotte Ingrid Marie æbler
25 g revet brødkrumme eller rasp
50 g smør
25 g brun farin
½ tsk stødt nellike
50 g hakket mandler
10 g fint revet ingefær
Rødkålssalat
375 g fintsnittet rødkål
250 g groft revet knoldselleri
125 revne æbler
1 dl hakket bredbladet persille
Dressing
1-2 spsk. honning
0,25 dl hvidvinseddike
0,75 dl vindruekerne olie
½ dl timian frisk ( ellers ikke)
Salt og frisk kværnet peber
Tilberedning
Tilbered Danpo kyllingeunderlår efter anvisning på pakken – krydr med salt og peber.
Halver æbler og fjern kernehuset. Bland brødkrumme, smør, farin, nelliker, hakket mandler og revet ingefær sammen. Fordel fyldet i hullet af æblerne. Stil æbler i en bradepande og ovnbag ved 200°C i ca. 12 min.
Riv knoldselleri og æbler i en foodprocessor og bland med snittet rødkål og hakket persille.
Bland dressingen og hæld det over salaten.
Server de lune kyllingeoverlår med halve bagte æbler og rødkålssalat.