4 portioner
Ingredienser
12 stk. lårfilet – evt. alm filet/overlår
2 spsk. tomatketchup
1 spsk. brun farin
1 spsk. soya sauce
Burger med rød coleslaw
4 burgerboller
4 gulerødder
400 g rødkål
2 dl. yoghurt naturel
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. sukker
1 tsk. sennep
4 salatblade
Tortilla wrap med spidskål og salsadressing
4 små, bløde tortilla pandekager
100 g spidskål
50 g ærteskud
4 spsk. mild salsa
½-1 spsk. limesaft
1 tsk. olie
Tilberedning
Krydr lårfilet og tilbered efter anvisning på emballagen. Bland tomatketchup med brun farin og soya sauce, hæld blandingen over det varme kyllingekød og lad det hvile tildækket ca. 10 min. Træk så kødet fra hinanden med 2 gafler.
Burger med rød coleslaw
Lun burgerbollerne efter anvisning på pakken. Riv gulerødderne groft, og snit rødkålen meget fint. Rør yoghurt godt sammen med mayonnaise, sukker og sennep, og vend gulerod og rødkål i dressingen.
Læg salatblade på bollernes bund, læg en skefuld rød coleslaw på, og øverst en skefuld pulled chicken, samt bollens låg.
Tortilla wrap med spidskål og salsadressing
Lun tortilla pandekagerne efter anvisning på emballagen. Snit spidskål fint og bland med ærteskud. Blend salsa med limesaft og olie, indtil konsistensen er fin og glat.
Læg en skefuld spidskål og ærteskud på hver tortilla, og fordel pulled chicken ovenpå. Dryp med salsadressing og fold tortillaen sammen.
Server burger og tortilla wrap med resten af coleslaw’en og salsadressing.