4 portioner
Ingredienser
4 hele lår
Salt og peber
Honningbagte rodfrugter
4 store gulerødder
4 rødbeder
4 pastinakker
1 spsk. olie
Salt, peber
Marinade
1 spsk. flydende honning
1 tsk. fintrevet citronskal
Bladene fra 2 stilke frisk timian
Tilberedning
Forvarm ovnen til 200 °C. Krydr kyllingelår med salt og peber og steg dem i ovnen ca. 50 minutter til de er sprøde og gennemstegte.
Skræl rodfrugterne og skær dem i stave eller både. Hæld olie, salt og peber i en frost pose og hæld rodfrugterne heri. Luk posen og ryst indholdet godt, så olien fordeles på rodfrugterne. Bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ca. 40 minutter ved 200°C.
Bland honning, citronskal og timian sammen og dryp det på rodfrugterne de sidste 10 minutter af bagetiden.
Server kyllingelår med de honningbagte rodfrugter, frisk timian og grøn salat.