Logo

Pastasalat med kyllingeoverlårsfilet, grønne asparges, rucola og rosiner

4 personer

Ingredienser
4-6 stk Danpo overlårsfilet evt. almindelig filet

Pastasalat
500g tørret pasta penne
2,5 l vand
Salt
200g babysspinatblade, - halvdelen af mængden kan evt udskiftes med friske grønne asparges
200g skalotteløg, finthakket
100g tørrede tranebær
1dl dressing af olivenolie, citronsaft
Salt, citronpeber

Tilberedning
Kyllingeoverlårsfilet drysses med salt og citronpeber. Steges i ovn ved 200°C i ca. 30 min.

Pasta koges og afkøles.

Skyl og afdryp babyspinatblade, dressingen blandes af olivenolie, citronsaft, salt og peber.

Umiddelbart inden servering vendes pasta og babyspinatblade i dressingen.

Der drysses med tørrede tranebær, og serveres med groft brød.

Pastasalat med kyllingeoverlårsfilet, grønne asparges, rucola og rosiner