4 Portioner
4-6 stk. Danpo kyllingeoverlår
Salt og kværnet peber
Halve bagte æbler
2,5 stk flotte Ingrid Marie æbler
25 g revet brødkrumme eller rasp
50 g smør
25 g brun farin
½ tsk stødt nellike
50 g hakket mandler
10 g fint revet ingefær
Rødkålssalat
375 g fintsnittet rødkål
250 g groft revet knoldselleri
125 revne æbler
1 dl hakket bredbladet persille
Dressing
1-2 spsk. honning
0,25 dl hvidvinseddike
0,75 dl vindruekerne olie
½ dl timian frisk ( ellers ikke)
Salt og frisk kværnet peber
Tilberedning
Tilbered kyllingeoverlår efter anvisning på pakken – krydr med salt og peber.
Halver æbler og fjern kernehuset. Bland brødkrumme, smør, farin, nelliker, hakket mandler og revet ingefær sammen. Fordel fyldet i hullet af æblerne. Stil æbler i en bradepande og ovnbag ved 200 grader i ca. 12 min.
Riv knoldselleri og æbler i en foodprocessor og bland det sammen med snittet rødkål og hakket persille.
Lav dressing ved at blande alle ingredienser sammen, hæld det over salaten.
Server de lune kyllingeoverlår med halve bagte æbler og rødkålssalat.