4 Portioner
Ingredienser
8-10 Danpo kyllingeunderlår
3/4 kg små rødbeder
1/4 dl olivenolie
Saft og appelsinskal fra 1/2 appelsin
1 tsk. fintrevet frisk ingefær
1 tsk. stødt spidskommen
Salt, peber
1 stor håndfulde rødbedeblade
Tilbehør
Brød
Yoghurt
Tilberedning
Skræl rødbederne og skær dem i mindre stykker. Læg rødbederne på et stort stykke alufolie eller i en foliebakke. Dryp rødbederne med olivenolie og appelsinsaft. Krydr med revet appelsinskal, revet ingefær, spidskommen, salt og peber.
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad, riv appelsinskallen hen over og dryp med appelsinsaft. Steg kyllingelårene i ovnen
sammen med rødbederne, ca. 45 min. ved 200°C.
Bland rødbederne godt med rødbedeblade og server dem til kyllingelårene sammen med brød og yoghurt.
Velbekomme.