Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingeruller med ris, karry-kokossauce og mynte

4 portioner

Ingredienser

4 hele kyllingelår uden ben (rullet)

1 tsk. salt

4 dl ris

1 spsk. olie

1 spsk. gul karrypasta

1 spsk. karry

1 lille løg

1 dåse kokosmælk

1 dl vand

2 tsk. maizena

1 stor peberfrugt

100 g grønne ærter

½ tsk. salt

2 spsk. kokosmel

2 spsk. mynte

4 spsk. peanuts

 

Tilberedning

Læg de udbenede kyllingelår sammenrullet i et smurt ildfast fad og drys med salt. Steg dem i ovnen ca. 35 minutter ved 200°C.

Kog risene efter anvisning på emballagen.

Opvarm olien i en gryde og steg karrypasta og karry ca. 1 minut. Skær løget i små tern og steg det med ca. 1 minut. Tilsæt kokosmælk og lad det koge op. Rør vand med maizena og tilsæt blandingen, når saucen koger. Kog igennem under omrøring til sovsen er tyknet lidt. Skær peberfrugt i tern og tilsæt ærter samt peberfrugt til saucen. Smag til med salt.

Server stegt udbenet kyllingelår med kogte ris og karry-kokossauce og drys med kokosmel, mynte og peanuts.

Tip: Er der er ris og lidt kylling i overskud? Det kan nemt trylles om til en lækker reste-ret! Steg risene på panden i lidt olie sammen med gulerod i skiver, løg i tern og ærter. Tilsæt 1-2 sammenpiskede æg og steg dem med. Skær kylling i mindre stykker og varm dem med i risretten et par minutter inden servering! Dryp evt. med soyasauce eller fishsauce, og drys med friske krydderurter eller finthakket rød chili for at få lidt ekstra smag ind i reste-retten.