4 portioner
Ingredienser
4 kyllingeoverlår
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
Salt, peber
8 tomater
2 små squash
2 små auberginer
2 løg
1 spsk. olivenolie
1 spsk. friske timian blade
Salt og peber
Frisk basilikum til pynt.
Tilberedning
Læg kyllingeoverlår i et ovnfast fad. Pres hvidløget og rør det ud i olien, og pensl skindet på kyllingestykkerne med hvidløgsolien. Drys med salt og peber og steg kyllingeoverlår ved 200ºC i ca.40-45 minutter til kødet er gennemstegt.
Skær tomater, squash, auberginer og løg i tynde skiver. Læg grønsagerne skiftevis i rækker i et ovnfast fad eller en bradepande. Læg grønsagerne tæt sammen, så de står på højkant i fadet. Ror olivenolie med timian blade og dryp olien over grøntsags-rækkerne. Drys til sidst med salg og peber, og bag fadet i ovnen ca. 25 minutter ved 200ºC. Pynt med frisk basilikum lige inden servering.
Server de stegte kyllingeoverlår med bagt ratatouille, og f.eks. brød og basilikum pesto.