4 personer
Tilberedning: ca. 1 time
Ingredienser
Ca. 10 Danpo kyllingeunderlår
4 spsk revet parmesan
Salt og peber
1 tsk paprika, gerne groftmalet
Tilbehør
4 mellemstore kartofler
1½ porre
2-4 gulerødder
Estragon eller persille
Tilberedning
Skrub kartoflerne, skær dem igennem på langs. Rids evt. snitfladen i tern. Drys kartoflerne med
salt og stil dem i ovnen. Tænd ovnen på 225° C.
Vend kødet i fintrevet parmesan blandet med salt, peber og paprika. Læg kødet på bagepapir på en bageplade. Stil det i ovnen ved siden af kartoflerne. Steg kødet ca. 40 minutter til det er gennemstegt og mørt.
Kog porre i stykker sammen med lange strimler af den grønne top. Bind den grønne top om kyllingelårene ved servering.
Skær gulerødder igennem på langs og derefter i skrå skiver. Kog dem. Hak estragon og drys det på gulerødderne.
Kilde: Landbrug og Fødevarer