4 portioner
Ingredienser
6-8 Danpo kyllingeoverlår
1 pakke bacon
12 fed hvidløg
16 små skalotteløg
1/2 kg svampe, gerne forskellige
Olivenolie
Salt, peber
3 timiankviste eller 1 tsk tørret timian
2 laurbærblade
Tilberedning
Læg overlårene i en bakke/bradepande.
Halver baconskiverne og læg dem imellem kyllingestykkerne.
Sæt bakken i ovnen 20 min. ved 175ºC.
Pil hvidløgsfeddene og skalotteløgene.
Rens svampene og skær de største i lidt mindre stykker.
Steg hvidløg, skalotteløg og svampene et par minutter i olivenolie, og krydr med timian og laurbærblade.
Kom blandingen i bakken med kylling og bacon. Sørg for at baconstykkerne ligger øverst, så de bliver sprøde.
Steg endnu 20 min. og server med lunt brød og evt. lidt grøn salat.